Rodzaj
Książki (5)
Autor
Barone, Caterina (5)
Błaszczak, Agnieszka (3)
Błaszczak, Agnieszka (tłumacz). (2)
Caruso, Gabriella (5)
Caruso, Giorgia (1)
Caruso, Giorgia. (4)
Delia, Antonino Santi (5)
Laganà, Pasqualina (5)
Mazzù, Francesco (5)
Melcarne, Lucia (5)
Parisi, Salvatore (4)
Pasqualina Laganà, Gabriella Caruso, Caterina Barone, Giorgia Caruso, Salvatore Parisi, Lucia Melcarne, Francesco Mazzù, Antonino Santi Delia ; [przekład Agnieszka Błaszczak]. (3)
Pasqualina Laganà, Gabriella Caruso, Caterina Barone, Giorgia Caruso, Salvatore Parisi, Lucia Melcarne, Francesco Mazzù, Antonino Santi Delia ; przekład Agnieszka Błaszczak. (2)
Państwowe Wydawnictwo Naukowe (4)
Wydawnictwo Naukowe PWN (1)
więcej
Język
polski (5)
Wydawca
Wydawnictwo Naukowe PWN, (5)
Rok wydania
2017 (5)
Tytuł
Mikrobiologiczne zanieczyszczenia żywności (5)
Forma i typ
Książki (1)
Publikacje fachowe (1)
Publikacje naukowe (1)
Odbiorca
Chemicy (1)
Mikrobiolodzy (1)
Technolodzy żywności (1)
Weterynarze (1)
Temat
Biofilmy (3)
Jakość żywności (3)
Mikrobiologia (3)
Pałeczki okrężnicy (3)
Toksyny i antytoksyny (5)
Żywność (5)
więcej
Gatunek
Praca zbiorowa (1)
Praca zbiorowa. (2)
Czas powstania
2001- (2)
Dziedzina
Biologia (1)
Rolnictwo i leśnictwo (1)
Województwo
kujawsko-pomorskie (2)
lubelskie (1)
podlaskie (1)
zachodniopomorskie (2)